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Tuscany Court Condominium Association, Inc 
 
 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS AND ANSWERS SHEET 
 
 
Q: What are my voting rights in the condominium association? 
A: One vote by a designated voter, one (1) per unit 
 
Q: What restrictions exist in the condominium documents on my right to use my unit? 

A: Please see Governing Documents for full disclosure. 
 
Q: What restrictions exist in the condominium document on the leasing of my unit? 

A: Please see Governing Documents for full disclosure. Section 13, pages 19, 20 and 21 for full details. 
All leases must be in writing. 
Term and Frequency of Lease – The minimum lease term is 30 days and no Unit may be leased 
more than 4 times in a calendar year. No lease may be for more than 1 year. 
No prospective lessee is allowed to have pets and must have a credit score of 630 or better.   
 

Q: How much are my assessments to the condominium association for my unit type and when are                                                          
they due? 
A: Assessments are due on or before the first day of each month. The Monthly Assessment for 2024 is 

$705.00 
 
Q: Do I have to be a member in any other association? If so, what is the name of the association 

and what are my voting rights in this association? Also, how much are my assessments? 
A: NO 
 
Q: Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used facilities? If 

so, how much am I obligated to pay annually? 
A: NO 
 
Q: Is the condominium association or other mandatory membership association involved in any 

court cases in which it may face liability in excess of $100,000? If so, identify each such case. 
A: NO 

 
 
NOTE: The statements contained herein are only summary in nature.  A prospective purchaser should refer 

to all references and exhibits thereto, the sale contracts and the Condominium Documents.  The 

Association and its Board of Directors are to be held harmless for any error or omission of information that 

may be contained herein.   


